Novemberben Szolnokon koncertezik ZÓRA

Megosztás

A David Bowie, Cseh Tamás és Fiona Apple által is inspirálódott Urbányi Zóra az elmúlt években bebizonyította, hogy generációja egyik legtehetségesebb énekese. Kaliforniában született, a válogatott labdarúgó Urbányi István lánya, de híres és elismert a saját tehetségének köszönhetően lett: saját szerzeménye, a Mámor majdnem nyolcszázezres halgatottságnál tart a YouTube-on. Az énekes novemberben az Agórában fog koncertezni.

„Ez az ősz is csak egyszer lesz… Hozok magammal mindent, ami most vagyok” – ígérte meg közönségének Zóra, aki október 12-én, tehát az elmúlt hétvégén Veszprémben lépett fel, majd Pécsett, a Kodály Központban koncertezik szombaton, november 4-én pedig Szolnokra, az Aba-Novák Agórába látogat.

A mára Fonogram-díjjal is rendelkező énekesnő Kollár-Klemencz László Iszom a bort című feldolgozása által lett ismert.

ZÓRA – Mámor (Official Video)

Official Video for “Mámor” by ZÓRA Written by Zóra Urbányi Composer: Zóra Urbányi, Fabio Campedelli Production: Zsolt Gyulai, Fabio Campedelli, Zóra Urbányi Mix and master: Zsolt Gyulai Director, editor: Kristóf Urbányi Camera: Jennifer Borcea With Renata Zhigulina Facebook: https://www.facebook.com/zoraurbanyiofficial/ Instagram: https://www.instagram.com/zoraurbanyi/ Contact: [email protected] Booking / management: [email protected] Mámor Lásd, égek

„Ez nem az az élet, mi kettőnket megvár”

„Lassan, megfontoltan beszél, inkább többször újrakezdi, de fontos számára a pontos fogalmazás. Látszik: szívesen figyel befelé, a zene pedig sokkal inkább kommunikációs csatorna és érzelmi zsilip számára, mintsem egy jópofa hobbi vagy megélhetési lehetőség. Ez a típusú őszinteség pedig gyorsan megfogta a magyar közönséget, és úgy lett telt házas az első magyarországi koncertje, hogy voltaképpen még csak pár számot ismertek tőle” – jellemezte őt Takács Dalma újságíró a WMN-en készült interjújában.

ZÓRA szolnoki koncertjére jegyek az Aba-Novák Agóra jegypénztárában és online ide kattinva válthatók.

Kép: ZÓRA

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek